BDG rajab Riiga ööklubi

20. veebruar 1998, 00:00

BDG on Riia kesklinnas omandanud hoone, kus sellel aasta sügisel tahetakse avada ööklubi Hollywood-Riga, teatas ajaleht Business & Baltija.

BDG juhtide Peeter ja Priit Rebase sõnul ei ole Riias veel Tallinnaga võrreldava klassiga ööklubisid ja diskoteeke. Lätimaa pealinn areneb küll väga kiiresti, kuid meelelahutustööstuse areng on maha jäänud, ütlesid nad Lätis ilmuvale ajalehele.

BDG asutati 1993. a ja ta tegutseb alates 1995. aastast ka Vilniuses ja 1996. aastast Riias. Peale ööklubide juhtimise tegeleb BDG ka kontsertide korraldamisega ning on Ameerika kompanii Buena Vista International filmitoodangu ametlik maaletooja. BDG käive oli mullu 85 miljonit krooni. BNS

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:12
    Otsi:

    Ava täpsem otsing