Mait Metsamaa riskivaba manööver

31. märts 1998, 00:00

Eile jõudis võimutüli Tallinnas ühte vahefini?isse Mait Metsamaa lahkumisavaldusega.

Tallinna põhimääruse järgi vabastab abilinnapea ametist volikogu. Nii ei ole Metsamaal midagi kaotada. Kui neljapäeval lähevad volikogus läbi umbusaldusavaldused Edgar Savisaarele ja kolmele abilinnapeale, on Metsamaa oma kohast nii või teisiti prii. Vastupidise jõuvahekorra puhul ei rahulda volikogu ka Metsamaa lahkumisavaldust ja ta on oma postil tagasi nagu mees muiste. Kusjuures mees, kes on näidanud, et ei hoia võimust iga hinnaga kinni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:19
    Otsi:

    Ava täpsem otsing