• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eestlased ootavad euroviisavabadust

  Ühispanga president Ain Hanschmidt sõnas, et viisavabadus Schengeni riikidega tõstab Eesti usaldusväärsust.
  Konkurentsi lääne pankade poolt Hanschmidt ei karda, sest Eestil on juba viisavabadus Rootsi, Soome ja ?veitsiga, kuid Eesti kommertspangad pole seetõttu veel klientidest ilma jäänud.
  Q GSMi kaubamärki esindava ASi Ritabell juhatuse esimees Toomas Peek ütles, et kuna telekommunikatsiooniäris mõõdetakse aega tundides ja kuna paljut ei saa telefonitsi teha, on viisavabadus Schengeni riikidega väga oluline. «Meie äris ei tea hommikul kunagi, kas õhtuks jõuad koju või oled hoopis välismaal,» lisas Peek.
  Eesti suursaadik ELi juures Priit Kolbre ütles, et viisavabadus Euroopaga muudab majanduskeskkonna sõbralikumaks. «See hõlbustab Eesti äriinimeste käimist Schengeni riikides, samuti nende partnerite ja investorite tulekut siia,» rääkis Kolbre. Ta lisas, et viisavabadus lubab inimestel bürokraatiavabamalt suhelda.
  Schengeni riigid on Saksamaa, Austria, Holland, Belgia, Luksemburg, Prantsusmaa, Hispaania, Portugal, Itaalia ja Kreeka. Kreeka on Schengeni lepingu osaline riik, kellele lepingu tingimused ei laiene.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Meta jääb vähemalt Nasdaqil esialgu Facebookiks edasi
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Digi-Eesti lööb Dubai Expol laineid burgeriga
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.