• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Põhiline kvalifitseerimise küsimus toote tutvustamisel

  Enamik müügiinimesi alustab toote tut-vustamist teadmata, kas selle eriomadused klienti huvitavad. Seda tehakse isegi teadmata, kas nende loodetav klient tootest üldse huvitatud on.
  Esimene samm on leida oma idaalse tulevase kliendi «kuumad nupud» (s.o see, mis paneb neid «jah» vastama). Oletame, et teie toote ideaalsed «kuumad nupud» on kõrgem kvaliteet, tootevaliku suurendamine ja kulude vähendamine. Nüüd saate kasutada järgmisi põhilise kvalifitseerimise küsimuse variante:
  esimene kontakt
  Iga kord potentsiaalse kliendiga rääkides küsige põhiline kvalifitseerimise küsimus ja saavutage enne kohtumist «jah»-vastus:
  «Kui te tunnete, et meie programm võib teie firmal aidata tõsta toodete kvaliteeti ja suurendada nende valikut ning samal ajal säästab programm raha, siis kas te sooviksite sellest rohkem kuulda?» («jah»-vastuse korral määrake kohtumine.)
  müügi algus
  Enne «kuumade nuppude» leidmist kasutage kvalifitseerimise küsimust:
  «Härra Tamm, kui te leiate toote, mis vastab kõigile teie vajadustele, siis kas te ostate?» («jah»-vastuse korral jätkake uurivate küsimustega.)
  presentatsiooni ülesehitamine
  Pärast seda, kui te olete kasutanud küsimusi «kuumade nuppude» leidmiseks, küsige kvalifitseerimise küsimus:
  «Härra Tamm, te ütlesite, et tahate parandada pakutavate toodete kvaliteeti. Kas see on õige? («jah») Samuti on teil vaja oma tootevalikut suurendada, õigus? («jah») Ja te tahate kulusid vähendada. On see tõsi? («jah») Siis lubage mul küsida järgmist: kui te veendute, et meie vastame täielikult nendele vajadustele, siis kas te oleksite valmis edasi liikuma ja täna tellimuse tegema?»
  Kui ta vastab «jah», viige läbi presentatsioon, näidates, kuidas te nendele vajadustele vastate. See paneb presentatsioonile palju tugevama aluse, kui ilma lubadust saamata.
  Ärge kunagi minge kohtumisele või korraldage presentatsioone, saavutamata kinnitust põhilisele kvafitseerimise küsimusele. See võimaldab teil näidata, et olete huvitatud kliendist ja sellest, mis talle tähtis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Saksamaa rikkad liigutavad massiliselt raha Šveitsi
Pühapäeval toimuvatel Saksamaa parlamendivalimistel võivad riigis võimule saada vasakpoolsed. Saksa miljonärid on selle kartuses hakanud oma varasid Šveitsi liigutama, ütlevad pankurid ja maksujuristid, vahendab Reuters.
Pühapäeval toimuvatel Saksamaa parlamendivalimistel võivad riigis võimule saada vasakpoolsed. Saksa miljonärid on selle kartuses hakanud oma varasid Šveitsi liigutama, ütlevad pankurid ja maksujuristid, vahendab Reuters.
Et saunamõnusid jätkuks kauemaks!
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Suurpõllumees Tõnu Post: toit ei tohi olla odav
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.