• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Suvine riietus

  Suvised üritused jagunevad nagu talvisedki sisult ametlikeks ja mitteametlikeks. Ametlikul üritusel riietutakse konservatiivsemalt, etiketireegleid järgitakse rangemalt. Mitteametlike ürituste rõivastus jätab vabamad võimalused, soosides individuaalsust.
  Ebasobivaks peetakse rõivastuda uhkemalt kui pererahvas ja ülejäänud külalised. Arvestada tuleb alati, millises keskkonnas (interjööris) vastuvõtt toimub.
  Suvisel ajal tasub härradel kanda ametlikel vastuvõttudel heledaid ülikondi, päevasel üritusel ka klubiülikonda. Tavapärane tume ülikond jäägu vähemalt suvel ülipidulikele üritustele ja õhtusele ajale.
  Kui üritus toimub mererannas, metsas, laagriplatsil jne, sobib selga panna mõnusa vaba aja rõivastuse, ka lühikesed püksid on lubatud. Daamid valivad rõivastuse vastavalt kaaslase riietusele.
  Hea tava kohaselt kannavad daamid ametlikel üritustel alati sukki. Härrad peaksid ametlikule üritusele minnes loobuma mugavatest rannasussidest ning panema jalga kingad ja sokid.
  Suvekuumust arvestades peab rõivaste valikul arvestama, et tunneksite end alati mugavalt ja meeldivalt. Riietusetikett soovitab rõiva valikul jälgida alati inimese isikupära. Rangelt tuleb vaadata vaid, et rõivas ja rõiva kandja oleksid puhtad ja hoolitsetud välimusega.
  Suvised jalanõud sõltuvad ajast ja kohast, kus neid kantakse. Igal juhul peab nende väljanägemise olema korrektne. Õues toimuvatel üritustel on praktilistel kaalutlustel daamidel otstarbekam kanda laiema kontsaga kingi.
  Tervitatavad on igasugused stiiliüritused, kus rõivastus võib tavaks saanust erineda. Tähtis on, et nõuded rõivavalikule ka kutsel kajastuksid. Juhul kui daami rõivastus erineb tavapärasest või on rõivastusele kindlad nõudmised, kirjutatakse ka see kutsele, nt päevane ülikond -- kostüüm kübara ja kinnastega.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Lill: oma head investeeringutootlust ei pea häbenema, ükskõik mida „kõrgeausused“ arvavad
Suhtumine, et teine investor ei vääri head tootlust, kuna on liiga algaja, liiga noor, liiga vana või lausa naisterahvas, peab kaduma ajaloo prügikasti, kirjutab börsitoimetuse ajakirjanik Anu Lill.
Suhtumine, et teine investor ei vääri head tootlust, kuna on liiga algaja, liiga noor, liiga vana või lausa naisterahvas, peab kaduma ajaloo prügikasti, kirjutab börsitoimetuse ajakirjanik Anu Lill.
Hiina suurfirma võimalik pankrot ähvardab kogu regiooni majandust
Hinna kinnisvarafirma Evergrande on kokkukukkumise äärel ning analüütikud hoiatavad, et hullema stsenaariumi puhul on sellel suur mõju ka ülejäänud maailmale.
Hinna kinnisvarafirma Evergrande on kokkukukkumise äärel ning analüütikud hoiatavad, et hullema stsenaariumi puhul on sellel suur mõju ka ülejäänud maailmale.
Sooman: pensioniraha voolab kinnisvarast mööda
Kui kuni pooled pensioniraha välja võtjatest lubasid selle kinnisvarasse investeerida, siis reaalsus on teistsugune – elektroonikapoed on teleriostjatest pungil, kuid septembrikuine kinnisvaraturg on tavapärasest isegi rahulikum, kirjutab Pindi Kinnisvara juhatuse liige Peep Sooman septembrikuises ülevaates.
Kui kuni pooled pensioniraha välja võtjatest lubasid selle kinnisvarasse investeerida, siis reaalsus on teistsugune – elektroonikapoed on teleriostjatest pungil, kuid septembrikuine kinnisvaraturg on tavapärasest isegi rahulikum, kirjutab Pindi Kinnisvara juhatuse liige Peep Sooman septembrikuises ülevaates.
MESi koroonalaenude eest vastutanud EKRE minister: mina ei tea midagi
Endine maaeluminister, EKRE liige Arvo Aller leiab, et MESi juhatus ei teinud maksumaksja raha jagamisel vigu. Niisamuti pole Aller ka ise enda sõnul midagi valesti teinud.
Endine maaeluminister, EKRE liige Arvo Aller leiab, et MESi juhatus ei teinud maksumaksja raha jagamisel vigu. Niisamuti pole Aller ka ise enda sõnul midagi valesti teinud.