• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Preatoni ihaldab EVEA Panka

  Kauplemine Tallinna börsil jäi eile tagasihoidlikuks. Kauplemishuvi leidis vaid 10 aktsiat, mille kogukäive ulatus napi 16,37 mln kroonini. Loius kauplemises kosus ÄP indeks 1,54% võrra ja lõpetas börsipäeva 358,45 punkti tasemel.
  Eilse päeva põnevaim sündmus toimus juba pärast börsi sulgemist, kui kella poole kuue paiku teatas EVEA Pank, et tuntud Itaalia suurärimehe Ernesto Preatoni ettevõtete gruppi kuuluvad firmad on teinud pangale ametliku ettepaneku 12,5 mln uue aktsia ostmiseks. Panga juhatus on pakkumisega nõustunud ja nõukogu arutab seda täna. 12,5 mln uue aktsia emiteerimisel kasvaks EVEA Panga aktsiakapital 200 mln kroonile, millest uued aktsiad moodustaksid 62,5%.
  EVEA Panga aktsia hind on püsinud juba ligi kuu aega stabiilselt 15,5 kr tasemel. Preatoni soovib aktsiad omandada nominaalhinnaga ehk 10 krooniga, mis praegust turu seisu ja aktsiapaki suurust arvestades on igati normaalne. Preatoni tulek panga omanikeringi peaks pikalt paigal tammunud pangale kindlasti hästi mõjuma ja kui tehing tõesti toimub, toetama küllalt jõuliselt ka aktsia hinna taset.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Ampler avas Berliinis uue peakorteri
Elektrijalgrattaid tootev Ampler Bikes avas uue peakorteri ja esinduspoe Berliinis ning on tulevikus osas positiivne, vahendab ettevõtte uudises.
Elektrijalgrattaid tootev Ampler Bikes avas uue peakorteri ja esinduspoe Berliinis ning on tulevikus osas positiivne, vahendab ettevõtte uudises.
Raadiohommikus: uue riskifondi miljonid, meelerahu ja politseinikud allilmas
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Raadiohommikus: kust tuleb töökius ning kuidas peab maitsema veganpihv?
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.