Vahur Krafti hüsteeria jääb arusaamatuks

16. detsember 1998, 00:00

Äripäev on Eesti Panga presidendi Vahur Kraftiga täiesti ühel meelel selles, et devalveerimine krooni stabiilsust ei suurenda. Arusaamatuks jäävad aga keskpanga presidendi valulised reageeringud juhul, kui keegi julgeb suhu võtta sõna «devalveerimine». Vähe sellest, esmaspäeval riigikogus krooni kursi muutmise võimalikkust puudutavale arupärimisele vastates avaldas Kraft koguni lootust, et keegi isegi ei mõtle sellele ei riigikogu saalis ega väljaspool seda. Kui keegi on seadnud kahtluse alla krooni tugevuse, siis kahtlust aitavad kõige paremini hajutada külmad, vettpidavad argumendid. Ülevoolav emotsionaalsus kroonivalvuri poolt, vastupidi, annab toitu ka edaspidistele spekulatsioonidele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:01
    Otsi:

    Ava täpsem otsing