26. mai 1999 kell 22:00

Rakvere mehed kisuvad lihavimma

Konkurentsi tihenemine on Läti kõrval lihasõjajalale ajanud Eesti lihatootjad. Rakvere väiksemad lihaärimehed Oleg Gross ja Aarne Pajo tõrjuvad veterinaarteenistuse inspektorite ettekirjutusi ebahügieenilise tootmise pärast väitega, et inspektorid tegutsevad suurtootja Rakvere lihakombinaadi huvides. Sel võib olla tõetera sees. Kindlasti tekitavad Oleg Grossi firma tunduvalt odavamad lihatooted mõningast peavalu suurtootjale. Samas võib asi olla hoopis proosalisem. Gross saab toota Rakvere lihakombinaadist odavamalt millegi arvel kokku hoides. Kui firmas hoitakse salateid, poolfabrikaate ja liha ühes ja samas ruumis ning tootmisruumide puhtus jätab soovida, siis pole raske arvata, et sääst tuleb sanitaartingimuste pealt.

Hetkel kuum