ÄP fototoimetus • 13. september 1999 kell 22:00

TELE2 jätkab klientide Internetti lülitamist

Eelmisel esmaspäeval internetiühendust pakkuma hakanud TELE2 peatas uute klientide Internetti ühendamise firma tehniliste puuduste tõttu. Praegu on TELE2 tasuta internetiühenduse kasutajaks registreerinud üle 6000 inimese. «Peale esimese 3000 kasutaja saavad nüüd hakata Internetti tasuta kasutama ka hiljem registreerunud, oleme juba aktiveerinud 2000 klienti,» ütles Levicom Broadbandi internetitoodete juht Toomas Talts.

Registreerinud interneti sissehelistamisteenuse klientide arvult edestas TELE2 seniks kolmandal kohal olevat ASi Eesti Telefon, kellel on 5500 sissehelistamisklienti. «Me jälgime turul toimuvat pingeliselt, aga selle olukorraga oleme oma äriplaanis arvestanud,» ütles Eesti Telefoni meediajuht Ain Parmas.

TELE2 on ühenduse pakkumisel jaotanud Eesti neljaks piirkonnaks: Tallinn, Pärnu, Kohtla-Järve ja Tartu. Talts märkis, et Tartus võtab tehniliste probleemide lahendamine veel veidi aega.

Autor: ÄP

Hetkel kuum