• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  TV3 otsib uut juhti

  Viasat Internet on TV3 suuromaniku MTG telekommunikatsiooniga tegelev üksus. «Kõik eelnevad instantsid on TV3 uue juhi kandidaatidega juba rääkinud,» ütles Andres Jõesaar eile. «Nüüd vestleb nendega enne otsuse langetamist Viasati president Hans Holger Albrecht.»
  Andres Jõesaar ütles, et TV3 uus tegevjuht peaks selguma veel sellel aastal.
  Londonis resideeruva Hans Holger Albrechti sekretär rääkis, et president on puhkusel ja naaseb tööle alles uuel aastal. Eesti-visiiti pole sekretäri sõnul Albrechtil kavas.
  Ühe võimaliku kandidaadina on TV3 uueks tegevjuhiks pakutud Christian Mortenseni, kes on Viasat Broadcastingu juht Baltimaades. «Tema koordineerib paljusid Viasati ärisid Balti riikides,» ütles Jõesaar. Samas ei kinnitanud Jõesaar, et just Mortensen on kandidaat TV3 tegevjuhi kohale. «Kuni TV3 uue direktori saabumiseni on ta mulle abiks mõne jooksva küsimuse lahendamisel,» lisas ta.
  Andres Jõesaar ei soostunud eile avaldama kandidaatide arvu TV3 tegevdirektori kohale, kuid ta sõnas, et üks neist oleks väga hea mantlipärija. «Kandidaate on rohkem kui üks,» lisas ta.
  Äripäeva andmetel on üks kandidaat TV3 tegevjuhi kohale ka telekanali uudistetoimetuse juht Mart Luik. Luik ise seda ei kinnitanud ega lükanud ka oletust ümber.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.