2. oktoober 2000 kell 22:00

ESS asub turvama lennujaamas

Eilsest Tallinna lennujaamas julgestusteenistust opereeriv AS ESS Eesti tunnistati riigihankekonkursil parimaks, sest pakutud hind ja turvateenuse kontseptsioon vastasid kõige paremini ASi Tallinna Lennujaam seatud ülesandele. Määravaks said ka turvateenuse osutamist tagava kvaliteedi- ja kontrollsüsteemi olemasolu ning teostatavad investeeringud.

ASiga Tallinna Lennujaam sõlmitud lepingukohaselt kohustus ESS Eesti üle võtma kõik lennujaama julgestusteenistuse 52 töötajat, säilitades neile seniste töölepingutega ette nähtud tingimused. ESS Eestile on Tallinna lennujaam esimene objekt, kus firma alustab tööd rahvusvaheliselt tuntud kaubamärgi Falck all.

Konkursil osaleid veel AS Akropol A, AS ESS Eesti, AS Lilto, Securitas Eesti AS, Skorpioni Julgestus-teenistuse AS ja Viiking Valve AS.

Autor: ÄP Online

Hetkel kuum