• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  SUV vallutab massid

  Rahvas nõuab SUVe (sports utility vehicles) ja rahvas peab seda saama. Seda tõestas Honda CRV võidukäik Eestis ja mitte ainult meil. Kogu maailm on aru saanud, et mida kõrgem ja suuremate ratastega on auto, seda julgem on temaga sõita, mida parem on auto läbivusvõime, seda praktilisem ta on jne jne.
  Lähiajal toovad oma linnamaasturi turule Mazda, Ford, Nissan, Hyundai jt. Pariisi autonäitusel esitlesid oma nägemust SUVdest Mitsubishi, Audi jt ja need on juba tõeliselt sportlikud maasturid.
  Ehkki "päris" Maverick, mis peatselt ka meieni jõuab, näeb välja tunduvalt tagasihoidlikum, armastatakse linnamaastureid ikka veelgi atraktiivsemaks muuta. Pariisi autonäitusel väljas olnud Ford Maverick on igatahes üsna pilkuköitev, mis sest, et tuuningfirma käsi mängus on.
  Audi esmaesitles Pariisis oma uut "stepihunti", mis on kompott Allroadist, TTst, A3st jne. 3,2-liitrine V6-mootor viib kupekerega kõikjelasõitjat edasi 230 km/h, nullist sajani kiirendab kaheksa sekundiga. Mõistagi on tegemist veel disainikontseptiga, tootmiskõlblikust autost on tiba vara rääkida.
  Kevadel Genfis esmaesitletud Mazda Tribute on oma põhiolemuselt sama auto, mis Ford Maverick ja peaks Eestisse jõudma juba lähiajal. Auto on seitsmekohaline, tema jõuallikateks on kaheliitrine reas- ja kolmeliitrine V6-mootor. Viimane variant koos automaatkäigukastiga.
  Esialgu küll veel kontseptauto tasandil olev Mitsubishi võitis Pariisi autonäituse külastajate südame. Jõuline, sportlik, kuid samas sõiduautolikult nägus linnamaastur tõotab kunagi tootmisse jõudes kujuneda üheks trendiloojaks SUVde maailmas. Millal ja kas üldse see meie teedele jõuab, pole Mitsubishi veel avalikustanud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Leedu keelas Linnamäel sealse Forum Cinemase ostu
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Vanglaleival Hubert Hirve varju nähakse jätkuvalt restoraniäris
Kohtu hinnangul on hoolimata aastaid kestnud eelvangistusest säilinud ettevõtja Hubert Hirve kontroll restoraniäris, mis hiljuti kesta vahetas.
Kohtu hinnangul on hoolimata aastaid kestnud eelvangistusest säilinud ettevõtja Hubert Hirve kontroll restoraniäris, mis hiljuti kesta vahetas.