• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Savisaar on populaarseim internetimängude kangelane

  Internetis kogub populaarsust mäng, milles Edgar Savisaar ja Jüri Mõis linnapea koha pärast kaklevad. Samas on ka mäng, kus saab jahipüssist uppuvat Mart Laari tulistada või Edgar Savisaarele vuntse ette joonistada, kirjutab SL Õhtuleht.

  Delfi portaalis aadressil www.delfi.ee/humans/movies/meer.html on üles riputatud mäng 'Suur meeriks löömine'. Reeglid on lihtsad, vali 'Lööma Jüri nahas' või 'Kisma Edgari nahas' ning kuku vastast klobima. Mõlemad löömamehed on sitked, kui pikali lendavad, painduvad kohe vedruna üles.
  Eile õhtul oli peetud juba 1967 raundi ning Jüri oli kogunud 1 448 230 punkti, Edgar 1 351 330 punkti.
  NRG tehingu ja Mart Laari vihkajad leiavad aadressil http://www.hot.ee/partizaan/a00001.html mängu 'Kill Martix'. Kärbik sihib lainetest kerkivat Mart Laari pead. Kui kaevurilambikesega varustatud kiivrit kandva peaministri peal hiirega klikkida, hakkab verd lendama ning kärbikusse laetakse uus padrun.
  Peale mängu on leheküljel Laari ja USA välisministri Madeleine Albrighti pilt. Kokkumiksitud pildil seisavad poliitikud 'Titanicu' filmist tuntud poosis laevaninas. Alla on kirjutatud Eesti Energia. Järgmisel pildil silitab Laar alasti Albrighti USA lipu taustal. Samalt küljelt leiab viite ka venekeelsele aadressile http://www.partizaan.boom.ru, kus NRG tehingut ja Eesti valitsust räigelt sõimatakse.
  Edgar Savisaar on vaieldamatult populaarseim internetimängude kangelane. Aadressil http://www.ok.ee/savi pakub Savivoolijate Manufaktuur võimalust voolida ise oma Savisaar. Et fotot annab arvutis tõepoolest suvaliselt moonutada, võib veenduda Savi Galleryd sirvides. Piltide juures on tekst, et galeriis avaldatud pildid on mõeldud vaid hea naljana.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peaministril on valida: kas edasi või tagasi
Koroonakriisi praeguse faasi läbimine sõltub juhtide – nende seas ja ennekõik peaministri – meelekindlusest, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Koroonakriisi praeguse faasi läbimine sõltub juhtide – nende seas ja ennekõik peaministri – meelekindlusest, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
LHV sisering müüs aktsiaid
Finantsinspektsiooni andmetel on mitmed LHV Groupi siseringi töötajad aktsiaid müünud. Suurima koguse müüs LHV Groupi juht Madis Toomsalu.
Finantsinspektsiooni andmetel on mitmed LHV Groupi siseringi töötajad aktsiaid müünud. Suurima koguse müüs LHV Groupi juht Madis Toomsalu.
Urve Palo lahkub Novoloto tegevjuhi kohalt
Endine mitmekordne minister Urve Palo teatas, et lahkub 15. detsembrist kasiinotehnoloogia kontserni Novomatic AG kuuluva OÜ Novoloto tegevjuhi kohalt ning alustab tööd juhtimiskoolitajana,
Endine mitmekordne minister Urve Palo teatas, et lahkub 15. detsembrist kasiinotehnoloogia kontserni Novomatic AG kuuluva OÜ Novoloto tegevjuhi kohalt ning alustab tööd juhtimiskoolitajana,
Artem Umanets RIA.com Marketplaces’st: Eluaseme hinnatõus pole lihtsalt „seebimull“
Eluaseme hinnad kasvavad kõigis Balti riikides. Ukrainas äri ajava ning kinnisvaraeksperdina tegutseva Eesti IT-ettevõtte RIA.com Marketplaces juhatuse esimehe sõnul tõusevad hinnad ka jätkuvalt. Millistes riikides on hinnatõus kõige suurem olnud? Millised on hirmud tuleviku ees? Ja kas tasub oodata „seebimulli“ lõhkemist?
Eluaseme hinnad kasvavad kõigis Balti riikides. Ukrainas äri ajava ning kinnisvaraeksperdina tegutseva Eesti IT-ettevõtte RIA.com Marketplaces juhatuse esimehe sõnul tõusevad hinnad ka jätkuvalt. Millistes riikides on hinnatõus kõige suurem olnud? Millised on hirmud tuleviku ees? Ja kas tasub oodata „seebimulli“ lõhkemist?