• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lepa firmad võlgnevad maksuametile üle poolteise miljoni krooni

  Kuu aja eest pankrotiohtu sattunud Neptun E.L. AS ei ole ainus ärimees Elmar Lepaga seotud firma, millel on raskusi maksuameti ees, kirjutab Pärnu Postimees.

  Krediidiinfo andmeil võlgnes Neptun Trading AS, kus Lepp kuulub nõukogusse ja omanik on tema abikaasa, novembri alguse seisuga maksuametile 103 000 krooni. Märkimisväärne võlg on tekkinud sellele vaatamata, et Neptun Tradingi möödunud aasta kasum oli 478 213 krooni.
  Lepa osalusega firmad Lepa Kaubakeskuse OÜ võlg on 106 000 krooni ja Neptun Kaubanduse ASil 24 000 krooni. Viimati nimetatud firmas on Lepp kaasanud uue äripartneri, kellele kuulub 35 protsenti aktsiatest. Lepa sõnade järgi oli ta seda sunnitud tegema firma majandusliku olukorra parandamiseks.
  Lepa väitel on nende firmade puhul tegemist ajutiste raskustega. Äriregistri andmeil on Lepaga seotud firmadest ainsana maksuameti ees kohustused täitnud tänavu asutatud nahatöötlemisfirma Lesop OÜ.
  Suurim võlglane maksuameti ees on 1,3 miljoniga aga Neptun E.L. AS, kus Lepp on üks neljast aktsionärist. Novembri algul andis maksuamet Pärnu maakohtusse pankrotiavalduse, mida Pärnu maakohus hakkab arutama jaanuaris.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Biden plaanib maksudega rikkaid pitsitama hakata
Täna avalikustas Senati rahanduskomisjoni esimees Ron Wyden nn "miljardäridemaksu" plaani, mille eesmärk on kõrgemalt maksustada rikkaid ja ettevõtteid, vahendab Reuters.
Täna avalikustas Senati rahanduskomisjoni esimees Ron Wyden nn "miljardäridemaksu" plaani, mille eesmärk on kõrgemalt maksustada rikkaid ja ettevõtteid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Põhja-Euroopa kustutas Lõuna-Euroopa lootused odavamale elektrile Aas: rohkem raha taastuvenergeetikasse
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.