Mart Laar sai Euroopa maksumaksjate auhinna

ÄP Online 04. jaanuar 2001, 00:00

Euroopa Maksumaksjate Liit tutvus põhjalikult Eesti maksusüsteemiga ning ka praeguse valitsuskoalitsiooni poliitikaga kaotada ettevõtete tulumaks investeeringutelt ja otsustas eelmise aasta lõpul anda Laarile auhind.

Peaministri enda sõnul on tähelepanuväärne, et auhinna saab Eesti.

?Kahtlemata ei ole see auhind ainuüksi mulle, sellega on silmas peetud kogu riiki, mille maksusüsteem, eriti proportsionaalne tulumaks, on üles ehitatud aastate jooksul, järjepidevalt ning mitme valitsuse poolt. Praegune valitsus on selle auhinna teeninud ära eelkõige otsuse eest vabastada tulumaksust ettevõtlusse reinvesteeritud tulu,? ütles peaminister, kuuldes uudist auhinnast.

Samas ütles peaminister, et arvestades suurt huvi Eesti proportsionaalse tulumaksu vastu nii Ida- kui ka Lääne-Euroopas ning seda, et meie maksusüsteemi seatakse teistele eeskujuks, on auhinna andmine Eestile igati loomulik.

Lisaks Mart Laarile saab Euroopa Maksumaksjate Liidu auhinna ka Europarlamendi eelarve järelevalve komitee esimees Diemt R. Theato.

Euroopa Sõnniks kutsutava auhinna annavad peaministrile Brüsselis toimuval tseremoonial üle Euroopa Maksumaksjate Liidu president Rolf Baron von Hohenhau ning endine Europarlamendi liige I. H. Otto von Habsburg.

Laar esineb üritusel sõnavõtuga Eesti maksusüsteemist ja meie üleminekumajanduse mudelist.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing