Ülo Toomsalu • 5. jaanuar 2001 kell 6:12

Kadunud Hollandi ärimees on Eestis

Piirivalve andmeil pole jõulude paiku Tallinnas kadunuks jäänud Hollandi suurärimees Pier Sienema Eestist lahkunud, kirjutab Eesti Päevaleht.

Tallinna politsei kahtlus, et Põhja-Hollandi suurärimees Pier Sienema (59) lahkus pärast 19. detsembrit Eestist, osutus eile alusetuks, kui piirivalve teatas, et mees pole pärast Eestisse saabumist riigist lahkunud.

Politsei andmeil nähti 21. detsembriks tagasi Hollandisse jõuda lubanud Sienemat viimati 19. detsembril, kui ta sõitis Tallinna lennujaamast Tartu maanteele oma korterisse kohtumisele vene rahvusest äripartneriga.

Kuna muu äri kõrvalt Venemaale ja Valgevenesse liha- ja tubakatooteid importivast Sienemast pole tema omaksed viimase kahe nädala jooksul saanud ühtegi teadet, ei välista politsei, et ärimees võib olla tapetud.

Hetkel kuum