Viktoria Korpan • 13. veebruar 2001 kell 12:18

Uninet: ei tea, kas hakkame kõigile kohalikke kõnesid pakkuma

'See on väga hea uudis,' kommenteeris telefoniteenuseid pakkuva ASi Uninet juhatuse esimees Markus Nisula telekomiseaduse muutmist, mille tagajärjel peaksid ka teised sidefirmad peale Eesti Telefoni hakkama kohalikke kõnesid pakkuma.

Nisula ei osanud aga öelda, kas Uninet hakkab pakkuma kohalikku sidet läbi operaatorkoodi koodi kõigile klientidele. Praegu võivad läbi Unineti teha kohalikke kõnesid vaid need ärikliendid, mis tellivad Uninetilt ka vahendusjaama teenust.

'See asi on reaalne ainult siis, kui see on meie ja Eesti Telefoni vahel sõlmitud sidumislepingusse,' ütles Nisula. 'Ei tea, kas me hakkame kohalikku kõnet läbi operaatorkoodi kõigile pakkuma, tuleb seda tõsiselt kaaluda. Esimese hooga ei oska lubada.'

Uninet pakub kohalikke kõnesid hinnaga 23 senti minuti eest tippajal. Eesti Telefoni tippaja kohaliku kõne tariif on 24 senti.

Hetkel kuum