Tõnis Arnover • 28. veebruar 2001 kell 8:38

Tallinna börsi partnerivahetus üllatas Norexit täielikult

Norexi juht Hans-Ole Jochumsen ütles uudisteagentuurile Direkt, et Tallinna börsi koostöö Helsingi väärtpaberibörsiga tuli talle täielikuks üllatuseks, sest Norexi osapooltel polnud vähimatki aimu, et Tallinn kavatseb Põhjala börsikoostööst lahti öelda, kirjutab Kauppalehti. Jochumsen kohtus Balti börside omanikega viimati eelmisel nädalal ja siis ei olnud sellest sõnagi juttu ning järgmine kohtumine otsustati korraldada märtsis.

Tallinna, Riia ja Vilniuse börs kirjutasid Norexiga koostöö kavatsuskokkuleppe alla umbes aasta tagasi ja koostöö pidi algama kolmandas kvartalis.

Jochumsen tunnistas, et Balti börsidel ei ole Norexile strateegist tähendust, ning avaldas lootust, et edaspidi saab teoks Norexi ja HEXi koostöö.

Hetkel kuum