Kaotus ja võit kütusehiiu Statoil abiga

15. mai 2001, 00:00

Norra riigile kuuluv nafta- ja gaasikompanii Statoil teenis esimeses kvartalis 15,4 mld NOK (30 mld EEK) maksueelset kasumit. See on 2 mld NOK enam kui eelmise aasta sama perioodiga. Mis on põhjadimensiooni sohvrite tuju rikkuja, on riigiõlile puhas raha.

Aga nüüd, roolikeerajad, pange tähele! Statoil plaanib erastada 10?15% aktsiatest ja minna juba 18. juunil Oslo ja New Yorgi börsile. Mingem samuti sinna riske maandama. Kui ostame Statoili aktsiaid, saame kütusehindade tõustes kindlasti kasu. Seega on igal miinusel (bensiiniliiter läheb täiesti käest ära ? 11 kroonini) ka oma plussid. Iga kord, kui vajutate gaasipedaali, tõusevad ka Statoili aktsiad veidi. Kui bensiinihinnad ainult langema ei hakkaks, oleks skeem absoluutselt vett ja naftat pidav.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing