Eesti Telefon sertifitseeriti esimesena Eestis Ericssoni müügipartneriks

28. mai 2001, 11:35

Ericsson sertifitseeris esimesena Eestis oma ärisidesüsteemide müügipartneriks ASi Eesti Telefon, teatas Eesti Telefoni meediasuhete juht Ain Parmas.

<pilt#ValdoKalm.jpg#Eesti Telefoni juhatuse esimees Valdo Kalm#150#217#0>Ericsson käivitas aasta alguses partnerprogrammi, mille eesmärk on sertifitseerida oma ärisidelahenduste edasimüügikanalid kogu maailmas ja läbi partnerluse tõhustada koostööd. Ericsson on üle minemas oma ärisidelahenduste turustamisele ainult läbi müügipartnerite.

'Koostöö Eesti Telefoniga on olnud läbi aastate edukas ja nüüd oleme jõudnud uude etappi ? partnerlus on saanud kinnitust sertifikaadi näol,' ütles Ericsson Eesti peadirektor Veiko Sepp.

ASi Eesti Telefon juhatuse esimehe Valdo Kalmi sõnul on tal väga hea meel, et Eesti Telefon sai Ericssoni ärisidesüsteemide ametlikuks müügipartneriks. 'See tugevdab meie suhteid veelgi,' lausus Kalm. '

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing