Ülar Lauk • 13. juuni 2001 kell 12:31

SRÜ ärieliit - ekspertide edetabel

321 spetsialisti ja äritegelast valisid SRÜ riikide ärieliidi nn 'Kuldse tosina'. Kõige mõjuvõimsamaks hinnatakse üksmeelselt Vene naftakompanii Lukoil presidenti Vagit Alekperovit (9,3 palli 10st). 2. kohal on Ukraina poliitika 'esimene leedi' - partei 'Batkivshtshina' liider Julia Timoshenko (8,9), 3. kohal Venemaa energeetika juhtfiguur Anatoli Tshubais (8,5). Järgnesid Semjon Vainshtok, Rem Vjahhirev, Levi Levajev, Mihhail Fridman, Dariga Nazarbajeva (Nursultan Nazarbajevi tütar), Lev Tshernoi, Iskander Mahmudov, Ilhan Alijev, Boriss Berezovski, Oleg Deripaska, Mihhail Gutserijev, Ara Abramjan, Vadim Rabinovitsh, Igor Makarov, Nurzhan Subhanberdin, Pjotr Kalugin ja Eduard Pak.

<#Dni.ru=http://www.dni.ru/more.php?id=18473>

Hetkel kuum