Ülo Toomsalu • 23. juuli 2001 kell 7:21

Homme selguvad riigi rahastatavad kohad Tartu Ülikoolis

Homme selguvad lõplikult Tartu Ülikooli riigi rahastatavatele õppekohtadele pääsenute nimed, kuigi dokumentide vastuvõtt lõppes juba möödunud kolmapäeval. Riigieelarve välistele kohtadele saab kandideerida 3. augustini, kirjutab Tartu Postimees.

Internetis rippuvad nimekirjad on esialgsed, kuna neis on esimese ja teise eelistuse järgi kandideerinute nimed segamini. Ülikooli sissesaanuks võivad end aga juba praegu lugeda kõik need, kes asuvad oma esimese eelistuse järgi riigieelarvelisel kohal.

Pärast nimekirjade ülekontrollimist, kui kustutatakse need, kes oma esimese eelistuse erialale sisse said, võivad riigi rahastatavatele kohtadele tõusta ka praegu välja jäänud noored. Oma eelistusi enam muuta ei saa.

Tänavu oli ülikooli sisseastumisel suurim konkurss inglise filoloogias - 21,5 tahtjat ühele õppekohale.

Hetkel kuum