Roosikrantsi tänava kaudu täna Pärnu maanteele ei pääse

15. august 2001, 15:19

Pärnu maanteel Vabaduse väljaku ja Tõnismäe tänava vahelises lõigus on täna teetööde tõttu suletud kesklinnast väljuv sõidusuund. Suletud lõiku jääb ka Roosikrantsi tänava ristmik ning seetõttu Pärnu maanteelt Roosikrantsi tänavale ei pääse.

Samal põhjusel ei saa Vabaduse väljaku poolt mööda Roosikrantsi tänavat sõita Pärnu maanteele. Nõmmele suunduvad bussid 5, 14, 18, 20, 36 ja 57 teevad ümbersõidu Vabaduse väljaku, Kaarli puiestee, Toompuiestee ja Tõnismäe tänava kaudu. Ühtki tavalist peatust neil liinidel ära ei jää.

5. ja 36. liini bussid sõidavad veel täna kesklinna suunal Pärnu maanteelt Viru väljakule Estonia puiestee, Gonsiori ja Laikmaa tänava kaudu. Vabaduse väljaku peatus on neil liinidel enne Estonia puiesteed, teine täiendav peatus on Estonia puiesteel asuv Estonia peatus.

Kuni tänase tööpäeva lõpuni teevad bussid liinidel number 9, 11, 46 ja 48 kesklinna suunal ümbersõidu Suur-Ameerika tänava ja Pärnu maantee kaudu, tehes Vabaduse väljaku peatuse Pärnu maanteel. Tagasitee toimub kõigil neljal liinil Narva maantee ja Pärnu maantee kaudu.

Homme suletakse Pärnu maanteel Vabaduse väljaku ja Tõnismäe tänava vahel liiklus kesklinna sõidusuunal. Nõmme poolt kesklinna suunduvad bussid number 5, 14, 18, 20, 36 ja 57 teevad ümbersõidu alates Liivalaia tänavast. Senisest suuremale ümbersõidule - Suur-Ameerika ja Liivalaia tänava kaudu - suunatakse ekspressbussid 9, 11, 46 ja 48. Need bussid neljapäeval kesklinna suundudes Vabaduse väljakul ei peatu.

Kuni ööni vastu 17. augustit ei liigu trammid liinidel number 3, 4 ja 5 ning trollibussid liinidel 1, 2, 3 ja 6 sõidavad Vabaduse väljakuni. Bussiliinidel number 16, 17, 17A, 23 ja 23A toimub ümbersõit mööda Endla, Suur-Ameerika ja Liivalaia tänavat. Täiendav peatus tehakse Endla-Suur-Ameerika tänava ristmiku juures. 40. liini bussid sõidavad Pelgurannast kesklinna Balti jaama kaudu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing