• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Al Qaeda soovitab mitte lennata lennukitega

  Pühapäeval edastas Qatari telejaam al-Jazeera Osama bin Ladeni terroriorganisatsiooni Al Qaeda esindaja Sulaiman Abu Ghaith"i pöördumise, milles soovitas kõigil 'tõelistel' muhameedlastel ja neile kaasatundjatel kaugemale hoida lennukitest ja pilvelõhkujatest, kirjutab Kommersant.

  Al Qaeda ähvardas otseselt USA ja Suurbritannia kodanikke, teatades, et 'maa nende jalge all põleb'. Sulaiman Abu Ghaith teatas ka, et Al Qaeda võitleb õlg õla kõrval Talebaniga ning 'vallutajatel ei jätku pomme, et maha suruda püha sõda'.
  Ta soovitas kõigil, kes on USA sõja vastu Afganistanis 'mitte lennata lennukitega ja mitte elada kõrghoonetes'.
  Kommersandi arvates püüab Al Qaeda veelgi süvendada paanikat ameeriklaste ja inglaste hulgas. Tõenäoline on, et ettevaatlikud pankurid ja ärimehed eelistavad kõrghoonetele vähem tähelepanu äratavaid hooneid, turismifirmad ja lennukompaniid satuvad aga veelgi täbaramasse olukorda.
  <#Kommersant=http://www.kommersant.ru/lenta.html?id=23583>
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.