Sylvester Grupi kasum on vähenenud ligi poole võrra

19. oktoober 2001, 12:43

Metsanduskontserni ASi Sylvester Grupp üheksa kuu kasum on võrreldes eelmise aasta sama ajaga kahanenud 45 protsenti.

Sylvester Grupi pearaamatupidaja Meeli Paju andmeil oli ettevõtte üheksa kuu käive 1176,3 miljonit krooni ja kasum 45,7 miljonit krooni. Eelmisel aastal samal ajal oli Sylvester Grupi käive 1028,9 miljonit krooni ja kasum 83,4 miljonit krooni.

Tänavu kolmandas kvartalis teenis Sylvester Grupp 386,4 miljoni krooni suuruse käibe juures 1,8 miljonit krooni kasumit.

Meeli Paju sõnul on kontserni kasum tänavu vähenenud suurte investeeringute tõttu Sauga saetööstusse ja Otepää vineerivabrikusse ASi FSS Plywood. Suvel Pärnumaal käivitunud AS Sauga Saeveski töötleb väheväärtuslikuks peetud valget ja musta leppa ning haaba ja kaske.

Metsanduskontsernis Sylvester Grupp on kokku 38 firmat.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing