• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Aktsiatehingute käive oli börsil 720 tuhat krooni

  Tallinna börsi käive oli täna 3,27 miljonit krooni, millest 2,55 miljonit krooni ehk 78 protsenti andis kauplemine erastamisväärtpaberitega.

  Aktsiatehingute käive oli häbiväärselt madal ? 720 tuhat krooni, millest suurima käibe andis ühe tehingu ja 207 tuhande krooniga Norma aktsia <GR#EE.NORMA>. Aktsia hind jäi reedese sulgemishinnaga võrreldes muutumatuks.
  Põhinimekirja käive oli kokku 558 tuhat krooni. Hansapanga <GR#EE.HP> aktsia, mille hind langes 0,57 protsenti 216,24 kroonini, käive oli 155 tuhat krooni. Eesti Telekomi <GR#EE.ETL> käive oli aga 16 tuhat krooni. Aktsia hind kallines 0,77 protsenti 82,14 kroonini.
  Nagu juba eelpool öeldud, valitses suurim huvi erastamisväärtpaberite järele. EVP <GR#EE.EVP> hind kerkis 1,93 protsenti 90,75 senini. EVPga sooritati 15 tehingut ehk ligikaudu pooled kõikidest tehingutest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.