Lauri Linnamäe • 23. september 2003 kell 13:48

ÄP seminar: Lääne-Viru I poolaasta kinnisvaraturg moodustab murdosa mullusest

Lääne-Virumaal langes kinnisvaraturu maht võrreldes mulluse sama perioodiga 20%, ütles kohalik kinnisvaraekspert ÄP Lääne-Virumaa Arengukonverentsil.

2003. aasta I poolaastal tehti Lääne-Virumaal kokku 1052 tehingut 167 mln krooni väärtuses, mida on viiendiku võrra vähem kui mullu I poolaastal, ütles Vestman Kinnisvara analüütik Ülle Tamm oma ettekandes. Samas oli mullune kinnisvarakäive Lääne-Virus ebatavaliselt suur, ligi kaks korda kõrgem varasemate aastate keskmisest. Statistikaameti andmeil oli mullune käibekasv võrreldes 2001. aastaga 91%, samas kui tehingute arv tõusis vaid kuuendiku.

2003. aasta I poolaastal moodustasid Lääne-Viru tehingud 1,8% Eesti 9,5 mld käibega kinnisvaraturust.

Hetkel kuum