• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ühiskondlik lepe sai allkirjad

  Eesti Arstide Liit, Haridusfoorum, Kaubanduskoda ja Keskerakond ? luges Heinz Valk viimaste esindajaid oodates järjepanu ette, sundides viimases reas istuva Ühiskondliku Leppe Sihtasutuse esinaise Andra Veidemanni silmad sulgema. Kuigi puudujad olid enamjaolt ette teada, läbis saali ootamatu sahin.
  Edasi läks allakirjutamine juba ladusamalt ning puudujaid jäi vähem silma. Siiski suutis tseremoonia ajal üllatada Sotsiaaldemokraatliku Tööpartei esimehe Tiit Toomsalu lühike sõnavõtt, milles ta teatas, et hetkel erakond küll toetab lepet, kuid ?võib ka lahkuda?.
  Kui Res Publica nimi välja kuulutati ning esimees Juhan Parts oleks võinud oma allkirja andma minna, reageeris saal muigega.
  ?Tavaliselt õiendab enamik eksami ära, kuid on ka neid, kes valivad uue eriala,? võrdles Tartu Ülikooli rektor Jaak Aaviksoo lepet tegemata koolitükiga, viidates Eesti juhtparteide Res Publica, Reformierakonna ja Keskerakonna otsusele leppes mitte osaleda.
  ?Ära tegime,? patsutas Eesti Tööandjate Keskliidu tegevdirektor Meelis Virkebau Eesti Suurettevõtjate Assotsiatsiooni esimehe Urmas Sõõrumaa seljale, kui lepe oli allkirjastatud, liikudes edasi väljapaistva sündmuse liikudele.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Mandre: terviseedendus saagu lähtekohaks
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Börs: Nasdaqi indeks langes korrektsiooni
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Rakveret juhib koroonasse nakatunud linnapea ja Jaak Roosaare avaldab tänavused plaanid
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Tallinna linnaettevõtte juhatuse liige sai süüdistuse
Äsja kohtusse saadetud Saaremaa Laevakompanii kriminaalasjas sai teiste seas süüdistuse ka ettevõtte nõukogusse kuulunud Lennart Viikmaa, kes viimased aastad on olnud ametis Tallinna Linnatranspordi juhatuses.
Äsja kohtusse saadetud Saaremaa Laevakompanii kriminaalasjas sai teiste seas süüdistuse ka ettevõtte nõukogusse kuulunud Lennart Viikmaa, kes viimased aastad on olnud ametis Tallinna Linnatranspordi juhatuses.