Homme selgub aasta parim ladinaameerika tantsupaar

27. veebruar 2004, 00:00

Eesti meistrivõistlustele ladinaameerika tantsudes on registreerunud 160 tantsupaari, kes võistlevad kuues vanuseklassis. Võistlused algavad kell 12.00, mil oma oskusi näitavad lapsed ja juuniorid vanuses 7-15 aastat. Päeva põnevaim osa ehk poolfinaalid ja finaalid, kus selgub parim noorte ja täiskasvanute ladinaameerika tantsude paar, algab kell 18.30.

Meistri aitab välja selgitada rahvusvaheline kaheksaliikmeline ?ürii: Michael Stylianos Inglismaalt, Trond Harr Norrast, Lorraine Rohdin Rootsist, Karita Ylipiipari Soomest, Rolandas Burneikis Leedust, Silvia Abramova Lätist, Volodymyr Smirnov Poolast, Juri Simonov Venemaalt. Peakohtunik on Eve End Eestist.

Meistrivõistluse korraldab Eesti kõige noorem tantsuklubi TWIST koostöös Eesti Võistlustantsu Liiduga.

Piletid eelmüügist ostes 110 krooni, sooduspilet 50 krooni. Kohapeal 125krooni, sooduspilet 50 krooni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:23
    Otsi:

    Ava täpsem otsing