Juhan Parts sööb sõnu

Aivar Hundimägi 18. juuni 2004, 00:00

Regionaalminister Jaan Õunapuu näitas maavanemate kandidaate avalikustades, et Res Publica juhid on populistid. ?See nimekiri ei ole meiega läbi arutatud, me ei saa aru, mis toimub,? kommenteeris Postimehes peaminister Juhan Partsi nõunik Allar Tankler maavanemate avaliku konkursi tulemusi.

?Üsna kohe ilmuvad ajalehtedes ühed kuulutused, mis on märgiks sellest, et me määrame maavanemad ametisse avalike konkursside teel,? ütles Parts kevadel. Õunapuu näitas, et konkurss osutus farsiks, sest maavanemad pannakse paika Partsi tagatoas.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:33
    Otsi:

    Ava täpsem otsing