EMT avab uue mobiilinterneti keskkonna EMT GO

29. juuni 2004, 10:33

EMT uus mobiilinterneti keskkond EMT GO koondab mobiiltelefoni vahendusel enim kasutatavad teenused, teatas EMT.

?EMT GO näol on tegemist seni EMT WAP-kodulehe nime all tuntud wap-teenuse edasiarendusega,? ütles EMT arendus- ja tehnoloogiadirektor Tõnu Grünberg. ? Uus meeleolukas mobiilimenüü võimaldab teenuseid selgelt kuvada ja lihtsustab seega enamlevinud mobiiliteenuste kasutamist.?

EMT GO võimaldab lugeda e-posti, leida lähimad objektid ja sõbrad. Samuti saab selle vahendusel vaadata saldot, laadida logosid, pilte ja mänge. ?Täna? lehel on võimalik koos näha tänast ilma ning kuumimaid uudised.

EMT GO-d saavad kasutada kõik EMT lepingulised ja kõnekaardi Simpel kliendid. Teenust ei ole vaja eraldi tellida ega aktiveerida ning EMT GO-d on võimalik kasutada ka välismaal, kui roamingoperaator toetab GPRS teenust.

EMT GO hind on augustikuu lõpuni tavahinnast poole soodsam, 25 krooni megabait.
Teenuse kasutamise maksumus sõltub vastuvõetud ning saadetud andmehulgast. Näiteks maksab keskmise tekstilehekülje vaatamine 3 kuni 5 senti. Must-valge ekraaniga mobiiltelefoniga on saldo vaatamine ca 10 senti ja internetipangas makse tegemine ca 25 senti. Värvilise ekraaniga mobiiltelefonil maksab lähima sularahaautomaadi leidmine ca 60 senti ning keskmise suurusega pildi salvestamine mobiiltelefoni ca 80 senti.

?Soovitame kasutada EMT GO teenust GPRS-i või EDGE vahendusel, kuna nii võidab kasutuskiiruses ning säästab raha,? ütles Grünberg.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing