Viru Keskuses avas uksed Zara esinduskauplus

17. august 2004, 13:15

Tänasest on Viru Keskuses avatud Hispaania rõivabrändi Zara kauplus, mis on esimene Baltimaades.

Zaras on esindatud naiste, meeste ja laste rõivakollektsioonid ning aksessuaarid.

Viru Keskuse juhatuse liikme Ants Vasara sõnul on Zara kaupluse avamine justkui i -le täpi panek. 'Kahtlemata on Zara oluline lisa meie moerõivaste valikus ja oodatud nimi väga paljudele', hindab Ants Vasar uue tippbrändi lisandumist Viru Keskusesse. Vasara sõnul on Zara üheks neist kaubamärkidest, mida eestlased seni mujalt Euroopast ostmas on käinud.

Zara esinduskauplus avatakse Viru Keskuse esimesel korrusel 1400 ruutmeetri suurusel müügipinnal ning seal pakutakse rõivaid, jalanõusid ning aksessuaare nii naistele, meestele kui ka lastele. Vastavatud kaupluses on väljas neli eri kollektsiooni: naistekollektsioon Zara woman, noortele tütarlastele suunatud TRF, meestekollektsioon Zara menja, lastele mõeldud Zara kid"s.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing