Haapsalu juubelisuvi lõpeb rohke hea muusika ja videomeenutustega

Christel Karits 27. august 2004, 00:00

Haapsalu kultuurikeskusesse oodatakse aga 27. augustil kell 19 kõiki väga hea muusika sõpru, sest külla tuleb ansambel Jäääär. Kontserdi esimeses pooles kõlavad laulud uuelt plaadilt ?Väikesed raamatud?, teises pooles esitatakse vanu häid lugusid.

28. augustil kell 19 on ühisele suvelõpupeole oodatud kõik kultuuritegijad, kes on aidanud sisustada linna juubelisündmusi. Ajalooliste tantsude programmiga astub üles koreograafiastuudio Lootos, demoplaati esitlevad Randlase ?underansambli? naised Anneli Aken ja Lea Adrikorn. Keskööl saab laval kokku seltskond nimega Haapsalu Ühendatud Pärimusmuusikud, kelle etteaste Valge Daami päevade ajal väga soojalt vastu võeti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:26

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing