SL Õhtuleht augustis suurima reklaamikasvuga

ÄP 02. september 2004, 00:00

SL Õhtuleht teenis augustis reklaamist 2,7 miljonit krooni, mis on 18% enam kui aasta tagasi. Meediaanalüütik Toomas Leito sõnul oli SL Õhtulehe kiire käibe kasvu taga allahindluste vähendamise poliitika, mille tulemusena ka käive kasvas kiiremini kui reklaamimaht. Kasvult järgnes talle Eesti Päevaleht ligi 12 protsendiga, teenides nii kuuga 2,9 mln krooni. Lehtede reklaamituru liider Postimees jäi mullusega võrreldes samale tasemele, 4,5 mln kroonile. Reklaamikäivet suutsid kasvatada ka Eesti Ekspress ja Äripäev, vastavalt 6%, kokku 3,5 mln krooni, ja 3%, kokku 3 mln krooni.

Reklaamikäive viie lehe kokkuvõttes kasvas augustis 6% võrra, seega veidi vähem kui varasematel kuudel. Leito hinnangul oli siin oma roll ka ilmal. Kuu teisel poolel aktiviseerusid auto- ja arvutimüüjad, teatud elevust tõi T-Marketi tulek turule. Kaheksa kuu kokkuvõttes jätkab liidrina Postimees, kelle reklaamikäibe kasv jääb samas alla turu keskmisele kasvule. Postimees on kaheksa kuuga teeninud reklaamist 43,5 mln krooni, mis on 4% enam mullusega võrreldes. Kiireimat käibekasvu on teinud Äripäev, kes 11% tõusu juures on korjanud reklaami 35,1 mln krooni eest. Kümnendiku võrra on kasvanud ka Eesti Päevalehe reklaamikäive, kokku 27,2 mln krooni. Samuti on üle keskmise kasvanud SL Õhtuleht ? kasv 8%, kokku 24,4 mln krooni. 7% kasvu ehk turu keskmisega peaaegu võrdselt on käive kasvanud Eesti Ekspressil, kokku 36,7 mln krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing