Ülevaade tänastest ajalehtedest

16. detsember 2004, 08:21

Eesti Päevaleht:

Keskerakonna juhti Edgar Savisaart oodatakse esmakordselt elus kohtusse selgitusi andma seoses tema poolelioleva vaidlusega ajalehega Äripäev. Savisaar peab põhjendama, miks ta nõuab Äripäevalt kahjutasuks just miljonit krooni.

Viimastel kuudel endale diiselmootoriga auto soetanud on nördinud, sest kõik märgid näitavad, et kütusekulu lähiajal aina kasvab. Automüüjad prognoosivad, et kui diislikütuse hind jätkab tõusmist, müüakse diiselautosid aina vähem.

Eile kogunesid Merko Ehituses Saku suurhallis loo?i omavad ettevõtted, et kujundada ühine seisukoht suurhalli juhatuse ettepanekule kõik ettevõtte aktsiad tühistada. Loo?iomanikud otsustasid suurhalli ettepanekut sellisel kujul mitte toetada.

Postimees:

Märkimisväärne osa inimesi helistama ja lühisõnumeid saatma kutsuvate heategevuskampaaniatega kogutavast rahast läheb sageli hoopiski telefonifirmade, mitte abivajaja kaukasse.

Erinevalt mitmest Kesk-Euroopa riigist Eesti poed eriti palju oma nime all ja seetõttu odavama hinnaga toidukaupu ei müü, kaupluse kaubamärki kannab vähem kui sajandik siinsest tootevalikust.

Lisaks firmadele on traditsioonilise jõulupreemia maksmisest loobumas ka riigiasutused, asendades selle tulemustasude ja aasta lõpus heade töötulemuste eest makstava preemiaga.

Virumaa Teataja:

Oktoobris võetud veeproovidest selgus, et Kunda Metsa tänava kaevudes on vesi reostatud ja kuigi pole tõestust, et vee rikkus haavapuitmassitehase ehitus, viib Estonian Cell põhjuse selgumiseni sealsetele peredele joogivett.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing