Manpower: Soome töö küsimine on vähemaks jäänud

Liis Kängsepp 15. märts 2006, 16:34

OÜ Manpower tegevjuht Heigo Kaldra jagab kolleegide arvamust ? need, kes on tahtnud Soome tööle minna juba ammu, töötavad seal.

Peamiselt kohalikule turule orienteeritud tööjõuvahendusega tegeleva Manpoweri juht Heigo Kalrda ei usu, et Soome tööjõupiirangute lõppemine eriliselt Eesti tööjõuturul toimuvat mõjutaks.

'Renditeenus andis juba poolteist aastat tagasi võimaluse paindlikult sinna tööle saada, selleks loodi eraldi ettevõtteid. Lainehari on möödas,' sõnas Kaldra. 'Vahetult pärast 1. maid eelmisel aastal küll küsiti kümneid kordi nädalas, aga see küsimine on küll järjest vähemaks jäänud.'

Kaldra sõnul on vähenenud nii tööotsijate kui töötaja otsijate hulk. 'Ma arvan, et need, kes tahtsid Soome minna on seal juba teisel või kolmandal ringil,' ütles Kaldre. 'Me isiklikult Manpoweris loodame, et need neljanda ringi inimesed tüdinevad kehvadest elutingimustest ja tulevad varsti Eestisse tagasi. Päris trendi pöördumist ei tasu veel loota, aga aeglustub minek kindlasti.'

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing