Mariliis Pinn • 19. september 2006 kell 11:24

Ungari tudeng: helisalvestis on valimispropaganda

"Ungaris toimub lihtsalt valimiseelne sopaga loopimine" kommenteeris Ungari tudeng Budapestis toimuvat. "Rahvusvaheline meedia on asja lihtsalt üle võimendanud. "

Ungarlased on lihtsalt impulsiivne rahvas ja keevaverelisemad läksid meelt avaldama, mis väljus natuke kontrolli alt. Üldiselt on hetkel Budapestis päev nagu iga teine, kesklinna ta veel jõudnud ei ole, kuid kuuldavasti on ka sealne lahingumöll vaibunud. Rahulikumad kodanikud tegelevad vaikselt oma igapäevaste asjatoimetustega.

1. oktoobril toimuvad Ungaris kohalikud valimised ja avaldatud salvestis on tõenäoliselt ebaõnnestunud valimistrikk, mis kukkus vähe valesti välja. Ungari peaminister Ferenc Gyurcsany ütles, et kõik poliitikud, mitte ainult tema, valetavad ja see peab lõppema.

"Ungaris on tõesti vaja majandust reformida," möönab Ungari tudeng Kata Kisteleki "ja mõned peaministri ideed on isegi päris head"

Hetkel kuum