Advokaadibürooga Ots Co liitusid kolm uut partnerit

30. oktoober 2006, 12:13

Äriõigusele spetsialiseerunud
advokaadibüroo Ots Co laiendab tegevust ning kaasas ettevõtte
partneriteringi vandeadvokaadid Toomas Pikamäe, Raiko Lipstoki ja Randu
Riibergi, teatas ettevõte

Advokaadibüroo Ots Co asutaja ja juhtivpartneri, vandeadvokaat Maivi Otsa sõnul on konsultatsiooni- ja õigusabiturg viimastel aastatel näidanud jätkuvat stabiilset kasvu ning töömahu suurenemise tõttu on enamus juhtivaid advokaadibüroosid kas oluliselt täiendanud oma töötajaskonda ja partneriteringi või siis ühinenud omavahel veelgi konkurentsivõimelisemateks suuremateks üksusteks.

“Ots Co partneriteringi laienemine kolme väga hea professionaalse ettevalmistuse ja laia kogemusteringiga vandeadvokaadi näol loob meile kindla vundamendi tegevuse edasisele arendamisele. Suurem vastutajate ring lubab efektiivsemat tööjaotust ning võimaldab seeläbi operatiivsemat tegutsemist kliendi nõustamisel,” kommenteeris Maivi Ots.

Ots Co partneriks saanud Toomas Pikamäe on advokatuuri liige aastast 1998 ja liitus bürooga aastal 2000. Tema spetsialiseerumisvaldkonnaks on avalik õigus ning halduskohtumenetlus.

Raiko Lipstok on advokatuuri liige aastast 2001 ja samal aastal alustas ta ka tööd Ots Co-s. Ta on spetsialiseerunud võlaõigusele ja tsiviilkohtumenetlusele ning tegeleb riigihangetega seonduvate vaidlustega.

Randu Riiberg sai advokatuuri liikmeks 2002. aastal ja töötab Ots Co-s alates aastast 2000. Põhiliselt keskendub ta äriühinguõigusele, ühinemis- ja omandamistehingutele ning pankrotiõigusele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. October 2006, 12:13
Otsi:

Ava täpsem otsing