• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Maailma kalleim villa maksab 1,7 miljardit krooni

  Maailma kalleim villa asub Suurbritannias Londonis ja selle hind on 74 miljonit naela (1,7 miljardit krooni).

  Updown Courti nime kandev villa kuulub kinnisavaraarendajale Leslie Allen-Vercoele ning on selle ärimehe suurim kinnisvaraalane ettevõtmine, kirjutas Tarbija 24.
  Villas on 103 tuba, viis basseini, ja kabineti põrandat kaunistab puhast lehtkullast mosaiikpõrand. Lisaks veel ka squashi, ja bowlingu saal, täismõõtmetes tenniseväljak, 50-kohaline kino ja soojendatud marmoriga sissesõidutee. Garaaž mahutab kaheksat limusiini.
  Naabruses asub Suurbritannia kuninglikule perekonnale kuuluv Windsori loss ja muusik Elton Johni villa.
  Arendaja lisas, et kuskil maailma nurgas on selle villa ostja kindlasti olemas. «Miljonär jõuab selle lossi endale osta, kuid ta ei suuda seda ülal pidada. Miljardär aga saaks lubada endale mõlemat,» ütles arendaja. Allen-Vercoe arvates vajab selline suur maja vähemalt 25 pealist teenijaskonda.
  Allen-Vercoe sõnul on kolm võimalikku ostjat Venemaalt, Lähis-Idast ja Marokost villa vastu juba huvi ilmutanud. «Venelane maksis 100 000 naela (2,3 miljonit krooni) ettemaksu, et teda reklaamitaks kuu aega selle villa ainuostjana,» lisas kinnisvaraarendaja.
  Vaata videot villast siit!
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Alexander Elder hoiatas Toomase konverentsil pullituru lõpu eest
Eesti juurtega börsikaupleja Alexander Elder on turgude suhtes pessimistlik ning usub, et ka Tallinna börsil on oodata varsti karuturgu.
Eesti juurtega börsikaupleja Alexander Elder on turgude suhtes pessimistlik ning usub, et ka Tallinna börsil on oodata varsti karuturgu.
Kuidas Kaarel Kotkas pauguga majandusteooria põhitõe selgeks sai
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
USA süüdistab Valgevene ametnikke piraatluses seoses Ryanairi lennuki intsidendiga
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.