• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Laenajat meelitab lisavidin

  Kuna laenuvõimelisi klinente jääb aina vähemaks ning laenutingimused karmistuvad, püüavad pangad meelitada uusi kliente mitmesuguste lisasoodustustega.
  Sampo Pangas saab laenuvõtja personaalpanganduse kliendiks, kellele pakutakse: kõrgemaid hoiuseintresse, esimesel aastal tasuta krediitkaarti, eelisjärjekorras teenindamist kontorites, 5 korda kuus tasuta sulararaha võtmist teiste pankade sularahaautomaatidest, soodsamat Freestyle'i intressi, tasuta internetipanga makseid, tasuta finantsnõustamist ning soodsa hinnaga koguriskikindlustust.
  SEB Ühispangast antakse lepingu sõlmimisel kaasa 20 000kroonise limiidiga krediitkaart ja sõidukiliising SEB Ühisliisingult 0%-lise omafinantseeringuga (sh ATVd, mootorrattad, skuutrid jne). Samuti pakutakse kodukindlustust koostöös Seesam Kindlustusega.
  Laenukindlustus on SEB Ühispanga Elukindlustuselt olenevalt laenumahust 5-15% tavapärasest soodsam kogu kindlustusperioodi vältel.
  Tasuta antakse kaasa ehituspoodide keti Ehituse ABC kliendikaart, mis annab kõikidelt kaupadelt ja teenustelt soodustust vähemalt 10% müügihinnast. Visa ja MasterCardi krediitkaart on ilma lepingu- ja kuuhooldustasuta.
  Hansapanga kodulaenu pakkumisega kaasnevad personaalne laenunõustamine, omafinantseering alates 10%, lisatagatise olemasolul 0%, soodsa krediitkaardi pakkumine (vaba tagasimaksega krediitkaart intressimääraga 5,5%) ning soodustused koduga seotud teenustele ja kaupadele mitmelt partnerilt.
  Nordea kõik kodulaenuvõtjad saavad hõbe- või kuldkliendi soodustused. Lisasoodustusena kuulub laenu juurde 2 aastamaksuta MasterCardi krediitkaarti ja võimalus võtta soodustingimustel arvelduslaenu.
  Parex Pankal on aasta lõpuni boonus lepingutasu tasumisel. Klient saab lepingutasust hinnaalandust kuni 5000 krooni.
  Handelsbanken ei paku standardseid lisasoodustusi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
USA aktsiaturg: Nasdaq pani langusnädalale punase punkti
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Selgusid Eesti edukaimad iduettevõtted
Täna õhtul selgusid Eesti Startupi auhindade saajad, kes on möödunud aasta edukaimad Eesti iduettevõtted, maailma muutvate ideede elluviijad ning Eesti idusektori arengusse panustanud tegijad ja investorid.
Täna õhtul selgusid Eesti Startupi auhindade saajad, kes on möödunud aasta edukaimad Eesti iduettevõtted, maailma muutvate ideede elluviijad ning Eesti idusektori arengusse panustanud tegijad ja investorid.
ABB – alati näoga klientide, koostööpartnerite ja töötajate poole
Tänavu Eestis tegutsemise 30. aasta juubelit tähistav ABB soovib ka edaspidi olla Eesti tööstuse lipulaev, pakkuda nii häid tooteid ja teenuseid kui ka töökohti ja arenguvõimalusi.
Tänavu Eestis tegutsemise 30. aasta juubelit tähistav ABB soovib ka edaspidi olla Eesti tööstuse lipulaev, pakkuda nii häid tooteid ja teenuseid kui ka töökohti ja arenguvõimalusi.