Enn Tosso • 3. detsember 2006 kell 22:00

Laenajat meelitab lisavidin

Kuna laenuvõimelisi klinente jääb aina vähemaks ning laenutingimused karmistuvad, püüavad pangad meelitada uusi kliente mitmesuguste lisasoodustustega.

Sampo Pangas saab laenuvõtja personaalpanganduse kliendiks, kellele pakutakse: kõrgemaid hoiuseintresse, esimesel aastal tasuta krediitkaarti, eelisjärjekorras teenindamist kontorites, 5 korda kuus tasuta sulararaha võtmist teiste pankade sularahaautomaatidest, soodsamat Freestyle'i intressi, tasuta internetipanga makseid, tasuta finantsnõustamist ning soodsa hinnaga koguriskikindlustust.

SEB Ühispangast antakse lepingu sõlmimisel kaasa 20 000kroonise limiidiga krediitkaart ja sõidukiliising SEB Ühisliisingult 0%-lise omafinantseeringuga (sh ATVd, mootorrattad, skuutrid jne). Samuti pakutakse kodukindlustust koostöös Seesam Kindlustusega.

Laenukindlustus on SEB Ühispanga Elukindlustuselt olenevalt laenumahust 5-15% tavapärasest soodsam kogu kindlustusperioodi vältel.

Tasuta antakse kaasa ehituspoodide keti Ehituse ABC kliendikaart, mis annab kõikidelt kaupadelt ja teenustelt soodustust vähemalt 10% müügihinnast. Visa ja MasterCardi krediitkaart on ilma lepingu- ja kuuhooldustasuta.

Hansapanga kodulaenu pakkumisega kaasnevad personaalne laenunõustamine, omafinantseering alates 10%, lisatagatise olemasolul 0%, soodsa krediitkaardi pakkumine (vaba tagasimaksega krediitkaart intressimääraga 5,5%) ning soodustused koduga seotud teenustele ja kaupadele mitmelt partnerilt.

Nordea kõik kodulaenuvõtjad saavad hõbe- või kuldkliendi soodustused. Lisasoodustusena kuulub laenu juurde 2 aastamaksuta MasterCardi krediitkaarti ja võimalus võtta soodustingimustel arvelduslaenu.

Parex Pankal on aasta lõpuni boonus lepingutasu tasumisel. Klient saab lepingutasust hinnaalandust kuni 5000 krooni.

Handelsbanken ei paku standardseid lisasoodustusi.

Hetkel kuum