Vääramatu jõud süüdi

Lemmi Kann 13. detsember 2006, 00:00

Millegipärast kukuvad keskerakondliku linnavalitsuse algatatud ettevõtmised eluruumidega välja ikka ühtemoodi - tahtsime, et oleks parem, aga välja tuli nagu alati. Ja ikka on süüdi keegi teine.

90ndatel alguse saanud vanalinna korteriskandaaliga kokku keedetud suppi helbitakse seniajani. Kui tookordses fopaas süüdistatakse pärast valimisi võimule tulnud uut linnavalitsust, kes ilusale vanalinna korterite ärastamise plaanile veto peale pani, siis Saviliiva elurajooni puhul on abilinnapea Taavi Aasa sõnul tegemist kinnisvarahindade tõusu poolt tekitatud force majeure'iga.

Küsimus, milline vääramatu jõud takistas tõelises korteripuuduses vaevlevad ja linna toetust vajavad pered välja selgitada, jäi paraku lahtiseks. Nagu selgub abilinnapea sõnadest, seda eesmärki linnal ei olnudki.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:29
    Otsi:

    Ava täpsem otsing