Ansip: kui Filatovi küsimuses konsensust ei tule, tuleks otsida uusi koalitsioonipartnereid

21. detsember 2006, 10:36

Peaminister Andrus Ansipi sõnul langetab
valitsus tavaliselt otsused kodakondsuse andmise osas konsensuslikult ning pole
põhjust arvata, et Andrei Filatovi küsimuses läheb teisiti.

Ansipi sõnul otsustatakse kodakondsuse andmine koalitsioonivalitsuses tavaliselt konsensuslikult ning tema sõnul on selge, et niipea, kui hakatakse hääletama, tuleks hakata otsima uusi koalitsioonipartnereid. "Mina ei toeta Andrei Filatovile kodakondsuse andmist ja tean, et valitsuses on veel teisigi, kes seda ei toeta," ütles peaminister ETV hommikuprogrammis Terevisioon. Ansip ütles, et ta ei usu, et valitsuses Filatovi küsimuses äge diskussioon tekib.

Ansip märkis, et avalikkus ei toeta Filatovile kodakondsuse andmist ja valitsus peab avalikku arvamust aktsepteerima selles küsimuses. "Kui kellelegi kodakondsust mitte anda, ei pea seda põhjendama. Kodakondsuse andmisel tuleb seda aga kindlasti avalikkusele selgitada," rääkis Ansip.
Peaminister ütles, et ta on näinud Filatovi poolt rahastatud propagandafilmi: "See oli surmigav film, hale käkerdis."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. December 2006, 10:36
Otsi:

Ava täpsem otsing