ÄP 5 aastat tagasi: Ravikindlustus pikendab haiglajärjekordi

ÄP 16. jaanuar 2007, 00:00

Moodustatav uus valitsuskoalitsioon kavatseb jätta ära ravikindlustusseaduse eelnõusse kirjutatud piirangud soodusravimitele ja haigushüvitisele, vähendades seeläbi raviteenustele eraldatava raha hulka ja pikendades haiglajärjekordi.

Keskerakonna ühe liidri Liina Tõnissoni hinnangul on praegu Riigikogus arutusel oleva ravikindlustusseaduse eelnõu tasakaalust väljas ja kahjulik nii patsientidele kui ka arstidele. "Selle vastuvõtmine paneks i-le punkti ning inimvaenulik ja üksnes raha kokkuhoiul rajanev tervishoiusüsteem olekski loodud," lausus ta.

Hetkeseis: Arstkond nõuab endale tublit palgatõusu - raha, mis tuleb haigekassast. Arstidele rohkem - patsientidele ja ravimitele järelikult vähem.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing