Agnes Ojala • 7. veebruar 2007 kell 12:20

Evelyn Sepp liitus Hillary Clintoni kampaaniatiimiga

Riigikogu keskfraktsiooni liige Evelyn Sepp kirjutas oma blogis, et on liitunud USA presidendivalimistel kandideeriva Hillary Clintoni kampaaniatiimiga.

"Mõte Hillaryst kui demokraadist Ühendriikide presidendist minule igatahes meeldib. Mina toetan teda nii sellepärast, et ta on demokraat kui ka sel põhjusel, et ta on proua Clinton. Ameerika vast ühe skandaalseima presidendi kaasa, vapper esimene leedi ja ülikogenud poliitik," kirjutas Sepp.

Et valimistemelust osa saada ja oma lemmikkandidaadi võidule kaasa aidata, liituski Sepp Hillary Clintoni kampaaniatiimiga.

"Usun, et Hillaryl on sisu, et sellest võistlusest väljuda võitjana, mis tähendab ka uue lehekülje pööramist maailma poliitikas," lisas ta.

Oma rolli kohta kampaanias ütles Sepp, et kavatseb omalt poolt osaleda peamiselt blogikeskkonnas presidendikandidaadi Clinotoni ideedele toetuse leidmisel.

"Interneti võidukäigust ja mõjust kampaaniate läbiviimisel hakkab Eesti alles aru saama. Olen oma blogiga ka ise selles vallas suhteliselt värske tegija. Nii nagu mina kuulun selle kampaania "siseringi", kuuluvad paljud minu püsilugejad ja toetajad käimasoleva kampaania käigus minu siseringi siin Eestis," seltigas Sepp. "Ei välista, et õnnestub Hillaryt kampaania lõpufaasi toetada ka USAs. Huvi on olemas."

Hetkel kuum