"Üritame," vastas Horm küsimusele, kas 2 miljardi piir võiks olla kättesaadav juba tänavu, viidates, et 12-13protsendiline käibe kasv oleks päris hea tulemus, kuid siis jääks 2 miljardit napilt saavutamata. 200 miljoni piir kasumis peaks aga ületatama juba tänavu. "2006. aasta kasumi kasv on selline, mida on raske hoida," sõnas Horm samas.
"Ega meil midagi revolutsioonilist öelda ei ole - tootmist maha ei müü, ära ei koli ega kinnisvarasektorisse tegutsema ei liigu," märkis Horm. "Sööma inimesed niikuinii peavad ja kui majandusel läheb hästi, süüakse rohkem liha."
Just tänu paremale majanduslikule olukorrale on eestlased viimasel ajal senisest enam hakanud sööma kallimat lihakraami ning singi tarbimine kasvab Eestis praegu kõige kiiremini, kinnitas Horm.
Ka Wõro Kommertsi juht Kaido Kaare tõdes, et suuremad müüginumbrid on toodetel, millel rohkem pistmist liha, prae või singiga. "Vähem süüakse sardelli ja rohkem sinke," sõnas Kaare, kes ei tahtnud ettevõtte majandustulemusi veel avalikustada. "200 miljonit käibes välja ei vedanud. Võib öelda, et kasum kasvas, aga käive mitte väga."
2005. aastal oli Wõro Kommertsi käive 176 miljonit ning kasum 3 miljonit krooni.
HK Ruokatalo teine tütarettevõte Eestis, AS Tallegg kasvatas mullu käivet ning rebis kasumisse. Täpseid numbreid ettevõte eile veel ei avaldanud.
"Me ei ole enam kahjumis. Käive kasvas," sõnas ASi Tallegg juht Teet Soorm. "Sellised otsused tulevad väga-väga-väga raskelt," vastas ta küsimusele, kas kasumisse tõusmine oli raske katsumus. "Tallegg oli väga-väga halvas seisus."
Mullu juhti vahetanud Valga Lihatööstus vaevleb reorganiseerimisvaludes.