Agnes Ojala • 14. märts 2007 kell 6:50

Strandberg: me ei ole tuumajaama osas jäigal seisukohal

Roheliste juhi Marek Strandbergi sõnul pole nad koalitsioonikõnelustel tuumajaama ehitamise osas jäigal seisukohal, vaid avatud läbirääkimisteks selgete majanduslike argumentide üle.

Marek Strandberg ütles ETV hommikuprogrammis Terevisioon, et tuumajaama ehitamise poolt- või vastuargumente pole keegi veel avaldanud. Rohelised kavatsevad läbirääkimistel esitada oma selged argumendid, kirjutas ETV24.

"Me ei ole jäigal seisukohal, me esitame argumente," märkis Strandberg.

Ignalina tuumajaama vastu räägib see, et tuumajaamade ehitused kipuvad viibima ja kujunema märgatavalt kallimaks, kui esialgu plaanitud. Teise argumendina tõi Strandberg välja metallide kiire hinnatõusu, mistõttu ei oska keegi hinnata, kui palju tuumaenergia kümne aasta pärast maksta võib.

Hetkel kuum