Nasva jahtklubi pakub head võimalust investeerimiseks

Marina Tigasing 02. aprill 2007, 00:00

Suurepärased kadakased liivarannad, atraktiivsed puhkekohad, maalilised päikesetõusud ja loojangud - selle nimel tasub rahanatuke mängu panna küll. Või hoopis kätte võtta ja jahisadam ümber ehitada ning kinnisvaraturule luksuslike korteritena tagasi suunata. Valikuvõimalusi on palju ja ideedest ei tohiks puudust tulla.

Uus Maa kinnisvarabüroo Saaremaa esinduse maakleri Martin Sepa sõnul renoveeriti Kuressaarest üheksa kilomeetri kaugusel paiknev jahtklubi aastal 2000 ning tegutseb praegu peamiselt majutusasutusena: hotellis on nii peretoad, sviidid kui ka luksuslikud korterid. Lisaks pole puhkama tulles vaja oma moonakotti kaasa vedada, avar restoran toitlustab ka kõige näljasema seltskonna ära.

"Ja kurta ei tohi ka merevaate puudumise üle, seda luksust saab nautida igast ilmakaarest piiramatus koguses," lisab Sepp.

Ostu serveerib ahvatlevamaks ka asjaolu, et vahetult jahtklubi kõrval asub jahisadam, kuhu saab veealused hoiule jätta. Kompleksi kuulub ka avar ellinguhoone, kus vajaduse korral oma luksussõidukile iluravi anda.

Nii et viimane aeg on koidele säru teha ja rahakoti rauad lahti lüüa, et soodsat ostu mitte maha magada.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:29
    Otsi:

    Ava täpsem otsing