Kaaskannatajad jagavad kogemust

Rivo Sarapik 24. aprill 2007, 00:00

Kaht suuremat veebipäevikut, mis vahendavad regulaarselt spordihuviliste trennikogemusi ja teooria praktikas rakendamist, veavad Äripäeva ja Postimehe töötajad.

Äripäeva päevik koondab 17 huvilist, kel eesmärk septembri lõpus Berliini tänavatel maailma kiireima rajaga maraton joosta. Et pärast 42,195 kilomeetrit ja ka järgmistel päevadel end inimesena tunda, teevad huvilised Tallinna maratoni korraldaja ning treener Rein Raspeli juhendamisel ja trenniplaanide järgi trenni. Verd-higi-pisaraid ettevalmistusest nende ajaveebist lugeda saabki. Osa jooksjaid ei ole aastaid end liigutanud, seda huvitavam on sügisesi tulemusi oodata.

Kui äripäeva 17 harrastussportlast ongi harrastustasemel liigutajad, siis Postimehe toimetaja Priit Pullerits saab enda spordi-CVsse kirjutada tulemused nagu 213. koht Tartu maratonilt ning 52. koht Tallinna maratonilt.

Nii on Pullerits hobitajatele hea eeskuju, kuhu pühendumisega on võimalik välja jõuda.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:30
    Otsi:

    Ava täpsem otsing