27. aprill 2007 kell 0:06

Vanalinnas on olukord trööstitu

Märatsevad kambad on Tallinna vanalinnas hajunud, mistõttu on politseil nende tegevust raskem kontrollida. Ometigi on märgata rahunemise märke.

Väike-Karja ja Pärnu maantee kesklinna osa tänavate poodide aknad on segi pekstud. Poed tühjaks varastatud. Õnnetud majaomanikud ja butiikide juhatajad laiutavad käsi ning korjavad kilde. Meeleolu on rusuv. Tänaval jalutavad vastu pungil täis Westmani poe korvidega või kopsakate riideid, jalanõusid või muud kraami täis kilekottidega "tüübid".

Politseinikud suruvad rahvast vanalinnas laiali, mistõttu on paljudel vanalinna elanikel või hotellis ööbivatel turistidel ööbimispaika tagasipöördumine suhteliselt raske. Karmimad märatsejad on aheldatud käsiraudadega tänavaposti külge, teised viiakse kohaletellitud bussi või politseimasinasse. Olukord on rahunenud, kuid õhk on endiselt paks.

Hetkel kuum