Valitsuste eluiga ei sisenda optimismi

ÄP 21. mai 2007, 00:00

Järsult aktsiise tõsta plaaniv rahandusminister Ivari Padar on mitmes artiklis maksumaksjaid lohutanud väitega, et järgmisel aastal maksukoormus küll tõuseb, aga siis hakkab see langema. Eesti valitsuste senist kestust arvestades ei kõla see lohutus veenvalt. Mäletatavasti lubas Juhan Partsi valitsus tulumaksumäära langetada, aga siis panid Ansip ja Savisaar leivad ühte kappi ning maksude alandamise tempot aeglustati. Seetõttu ei saa Äripäev leppida ka valitsuse kavaga, et esmalt kergitame maksukoormust ja kunagi hiljem hakkame alandama.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing